Σήμερα. Τώρα. Έχεις να κάνεις μια επιλογή. Να πάρεις μια απόφαση. Να κερδίσεις μια ευκαιρία.

Θα περάσεις την υπόλοιπη μέρα, το αύριο και το μεθαύριο, σαν να σου μένουν χιλιάδες μέρες στη ζωή σου; Ξοδεύοντας τον χρόνο σου; Ή θα έρθεις έτοιμος, να πράξεις σαν να είναι αυτές οι τελευταίες μέρες της ζωής σου – να πάρεις μια θέση στην ιστορία που είναι τόσο ξεχωριστή, τόσο μοναδική που θα αλλάξει για πάντα το παιχνίδι, θα αλλάξει για πάντα τον κόσμο; Πήγαινε και κάνε το πραγματικότητα. Δημιούργησε τη δική σου κληρονομιά. Τι θα κάνεις;

To Ready® απευθύνεται σε ανθρώπους που υπερηφανεύονται περισσότερο για τη σκληρή δουλειά τους, παρά για το ταλέντο τους ή την παρούσα κατάστασή τους. Δεν είναι για ανθρώπους που τους ήρθαν όλα εύκολα. Είναι για ανθρώπους που έπρεπε να πολεμήσουν, να μοχθήσουν και να κουραστούν για όλα όσα κέρδισαν. Και είναι περήφανοι γι’ αυτό! Υποθέτω ότι μπορείτε να πείτε ότι λειτουργούμε σαν αουτσάιντερ. Μας αρέσει να αποδεικνύουμε ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθος. Βλέπετε, δεν μας δόθηκε μια ευκαιρία νωρίς – πάρα πολύς ανταγωνισμός, δεν είμαστε εκεί έξω πολλά χρόνια και όλα αυτά που ακούγονται για κάποιον καινούριο με πολλά όνειρα που μπαίνει στην αρένα. Δεν είχαμε φανταχτερές καμπάνιες, δεν είχαμε εντυπωσιακά γραφεία. Δεν ήμασταν ο κανόνας.

Όλα αυτά με ενέπνευσαν να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Αγνόησα τον θόρυβο όπως έκανα σε όλη μου τη ζωή. Συνέχισα να δουλεύω ακόμα και αφού όλοι οι άλλοι είχαν πάει σπίτι. Μου απέδειξε ότι τελικά η προσπάθεια και η νοοτροπία θα πετύχουν. Είμαι ζωντανή απόδειξη. Το Ready® είναι ζωντανή απόδειξη.

Όταν υπάρχουν προκλήσεις και αντιξοότητες – και θα υπάρξουν – συνεχίστε να προχωράτε. Μπορείτε να ξεπεράσετε οτιδήποτε όταν επιλέγετε να χειριστείτε δύσκολες στιγμές με την σωστή νοοτροπία. Θα αποδείξετε στον εαυτό σας ότι όταν χτυπηθείτε – το επόμενο βήμα σας θα είναι προς τα εμπρός. Και δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να πέσεις και στη συνέχεια να δείξεις στον κόσμο ότι το επόμενο βήμα σου είναι πάλι προς τα εμπρός. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό – ποτέ!

Το να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου σε όλες τις καταστάσεις στη ζωή σου είναι απαραίτητο σε καλές και δύσκολες στιγμές. Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που δεν μπορείς να ελέγξεις. Ο καιρός. Πώς ενεργούν οι άλλοι. Πόσο ψηλός θα είσαι. Αλλά μπορείτε να ελέγχετε την προσπάθεια και τη νοοτροπία σας κάθε μέρα!

Η προσπάθεια και η νοοτροπία είναι αυτό που είμαι… Είναι η εταιρεία μας… Είναι το Ready®… Τώρα έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος μας… να γίνετε μέλος της Οικογένειας Ready®.
Καλώς ήρθατε – σας περιμέναμε!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: