Αν ήταν εύκολο,
ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει.

Οδηγούμαστε από την φιλοσοφία του “Τριγώνου Ready®“: Προσπάθεια, Νοοτροπία και Ενέργεια (Effort, Attitude and Energy). Αυτή είναι η βάση που βρίσκεται στον πυρήνα όλων όσων κάνουμε. Είναι στην λογική μας, στα μέλη της ομάδας μας, στα προϊόντα μας, στην ποιότητά μας. Μας καθορίζει. Μας εμπνέει. Μας ωθεί να αναπτύξουμε τα καλύτερα προϊόντα και να παρέχουμε ενέργεια στους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να καταβάλλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια. Είναι αυτή η φιλοσοφία που τους παρακινεί να έχουν την σωστή νοοτροπία στην προσπάθειά τους να επιτύχουν τους στόχους τους.

Κάνε το καλύτερο σου ακόμη καλύτερο

Μεγαλώνοντας μου έλεγαν ότι είμαι μικροκαμωμένος, πολύ κοντός, πολύ αργός… μπλα μπλα μπλα… Είπα: “Θα βρω έναν τρόπο”.

Όταν οι άνθρωποι γύρω μου άκουσαν ότι απέρριψα μια πλήρη υποτροφία σαν quarterback σε ένα μικρότερο σχολείο της Division 1, για να πληρώσω μόνος μου τα δίδακτρα στο University of Pittsburg, είπαν ότι ήμουν τρελός… Είπα: Θα βρω έναν τρόπο”.

Είπαν ότι δεν θα κέρδιζα ποτέ υποτροφία σε μια μεγάλη σχολή όπως το University of Pittsburg… είπα “Θα βρω έναν τρόπο”.

Αφού κέρδισα μια πλήρη υποτροφία για να παίξω μπάσκετ (ναι μπάσκετ, έπαιξα και τα δύο αθλήματα) στο Pitt, είπαν ότι δεν θα παίξω ποτέ… Είπα “Θα βρω έναν τρόπο”.

Αφού πήρα φανέλα και τα 4 χρόνια και ήμουν αρχηγός της ομάδας για 2 χρόνια μετά οι άνθρωποι έλεγαν ότι η καριέρα μου τελείωσε… Είπα: “Θα βρω έναν τρόπο”.

Όταν ίδρυσα το Ready® και ανέπτυξα προϊόντα αθλητικής διατροφής, οι άνθρωποι μου είπαν: “Δεν είναι κακό.” “Είναι οκ”. Είπα: “Δεν υπάρχει περίπτωση, θα φτιάξω τα καλύτερα!”

Ζω με το απόφθεγμα “Δεν είναι από πού ξεκινάς, είναι εκεί που τερματίζεις”. Κάθε προϊόν Ready® που έχει αναπτυχθεί και κυκλοφορήσει για να το απολαμβάνουν όλοι, έχει περάσει από το ίδιο υψηλό επίπεδο προσδοκιών και προτύπων ποιότητας. Όπως θέλω το καλύτερο για τον εαυτό μου, έτσι θέλω το καλύτερο και για τα προϊόντα μου, έτσι θέλω να τα μοιραστώ με άλλους για να τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους.